Про збір пропозицій до проєкту програми комплексного відновлення Тернопільської області

19 травня 2023

П О В І Д О М Л Е Н Н Я

 

Розпорядженням начальника обласної військової адміністрації від 18.05.2023 № 257/01.02-01 (далі – розпорядження), розпочато розроблення Програми комплексного відновлення Тернопільської області (далі – Програма).

Порядок розроблення, проведення громадського обговорення, погодження програм комплексного відновлення області, території територіальної громади (її частини) та внесення змін до них затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 14 жовтня 2022 року № 1159 (далі – Порядок).

 

Пунктом 5 розпорядження визначено строк подання пропозицій громадськості до проєкту Програми у 20 (двадцять) календарних днів від дня його опублікування.

Письмові пропозиції до проєкту Програми із зазначенням контактних даних надавача пропонуємо надавати до 08 червня 2023 року включно департаменту архітектури, містобудування, житлово-комунального господарства та енергозбереження обласної військової адміністрації:

поштова адреса депаратменту:
вул. М. Грушевського, 8, м. Тернопіль, Тернопільська область, 46021

електронна пошта департаменту:
obl@arch.te.gov.ua.

 

Пропозиції до проєкту програми, подані після 08 червня 2023 року, не будуть розглядатися.

 

У пропозиціях пропонуємо вказувати розділ програми відповідно до пункту 19 Порядку, якого вони стосуються, суть та обґрунтуванння пропозиції, потребу та можливі джерела фінансування, виконавців, терміни та індикатори реалізації у довільній формі або за наведеною прикріпленою формою