1 липня - День архітектури України

1 липня 2024

Шановні друзі!

 

Щиро вітаю вас з професійним святом - Днем архітектури України!

Ваша професія є соціальновідповідальною, адже створені будівлі та споруди служать людству роками. У сучасному світі надшвидкого розвитку та змін, сучасна архітектура має відповідати запитам людей, бути функціональною, органічною, якісною, красивою, і найголовніше - робити навколишнє середовище комфортним.

На жаль, сьогодні наша країна потерпає від ворожих обстрілів, які несуть руйнування та знищення інфраструктури населених пунктів.

 

Попереду у нас багато роботи, бо ми маємо вiдбудувати те, що зруйнував ворог. Переконаний, що ваш високий професіоналізм і самовідданість сприятиме якнайшвидшій відбудові країни. В наших мiстах та селах з'являться сучаснi, яскравi споруди, творцями яких будете ви! 

 

Маємо надію, що Перемога буде якнайшвидшою та сподіваємося на нові чудові об’єкти архітектури, які будуть зведені вже під мирним небом.

Бажаю Вам міцного здоров’я, добробуту, невичерпної енергії у творчій діяльності, нових архітектурних витворів. Нехай Ваша творчість втілюється у найкращих проєктах, що будуть радувати не одне покоління наших з вами нащадків.

 

Директор департаменту                 Володимир Харченко